Fordmods Logo

helppp gauge cluster not working!!! 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: helppp gauge cluster not working!!!
Posted: Sat Sep 01, 2012 6:15 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 25

Posts: 243

Joined: 4th Jun 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef xr6

Location: melbourne
VIC, Australia

well i was putting a trip computer in my ef xr6 and when i went to test it the trip computer did nothing and my gauge cluster lit up but none of the gauges are moving and the little but were it normal has the kms is lit up but nothings there..

 

_________________

EF XR6
K&N PANEL FILTER ulah, CAM, J3 CHIP, 128.3 RWKW, F6 TYPHOON RIMS, FULL TAN AND BLACK INTERIOR, CUSTOM BOOT INSTALL IN PROGRESS..
:)

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: helppp gauge cluster not working!!!
Posted: Sat Sep 01, 2012 6:48 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 34

Posts: 1110

Joined: 27th Dec 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef falcon futura

Power: 154 rwkw

Location: Koo Wee Rup
VIC, Australia

make sure both plugs are connected properly and that you havent cut/broken any wires

 

_________________

ef futura, pacemakers, 2.5inch catback, k&n panel filter and 3.45 lsd. extractors/cat, ticky head, custom cam grind, t5. now onto cosmetics.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: helppp gauge cluster not working!!!
Posted: Sat Sep 01, 2012 7:39 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 25

Posts: 243

Joined: 4th Jun 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef xr6

Location: melbourne
VIC, Australia

all good i poped a fuse and dident think to cheek them lol

 

_________________

EF XR6
K&N PANEL FILTER ulah, CAM, J3 CHIP, 128.3 RWKW, F6 TYPHOON RIMS, FULL TAN AND BLACK INTERIOR, CUSTOM BOOT INSTALL IN PROGRESS..
:)

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: helppp gauge cluster not working!!!
Posted: Sat Sep 01, 2012 10:38 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 34

Posts: 1110

Joined: 27th Dec 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef falcon futura

Power: 154 rwkw

Location: Koo Wee Rup
VIC, Australia

come to think of it, i should have suggested that cause i think i popped one when i put my trip computer in too.

 

_________________

ef futura, pacemakers, 2.5inch catback, k&n panel filter and 3.45 lsd. extractors/cat, ticky head, custom cam grind, t5. now onto cosmetics.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: helppp gauge cluster not working!!!
Posted: Sat Sep 01, 2012 11:48 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 25

Posts: 243

Joined: 4th Jun 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef xr6

Location: melbourne
VIC, Australia

its the basic things that i always forget lol. just like when i installed my new subs i forgot the signal cable from the head unit lol

 

_________________

EF XR6
K&N PANEL FILTER ulah, CAM, J3 CHIP, 128.3 RWKW, F6 TYPHOON RIMS, FULL TAN AND BLACK INTERIOR, CUSTOM BOOT INSTALL IN PROGRESS..
:)

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 11:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names