Fordmods Logo

starting prob 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: starting prob
Posted: Mon Oct 28, 2013 10:23 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 31

Posts: 5

Joined: 2nd Sep 2013

Ride: eb v8 wagon 93 model

Location: adelaide
SA, Australia

Smartlock prob but not to do with light or blade fuses help please
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: starting prob
Posted: Mon Oct 28, 2013 10:28 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 843

Joined: 20th Feb 2010

Gallery: 2 images

Ride: AU Fairmont Ghia

Location: Elizibif Norf (Local Spelling!!)
SA, Australia

Need more info dude....
What is is doing when you try to start it? Is is cranking over and not firing, or not cranking at all. Do you have the warning/smartlock lights coming on in the cluster or not?

 

_________________

dc_todd wrote:
Cheap pads squeal like cheap hookers, and you can take that to the bank.


Au Fairmont Ghia
My (Old) 95 EF Wagon

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: starting prob
Posted: Mon Oct 28, 2013 11:26 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 34

Posts: 1110

Joined: 27th Dec 2011

Gallery: 6 images

Ride: ef falcon futura

Power: 154 rwkw

Location: Koo Wee Rup
VIC, Australia

does your interior light come on?

 

_________________

ef futura, pacemakers, 2.5inch catback, k&n panel filter and 3.45 lsd. extractors/cat, ticky head, custom cam grind, t5. now onto cosmetics.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 3:51 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names