Fordmods Logo

Anyone no about Electrics 

 

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

 
 Post subject: Anyone no about Electrics
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:04 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 22

Joined: 7th Nov 2006

Ride: AU XLS V8 UTE

Location: brisbane
QLD, Australia

Heres the story went to the dawn service with my sister this morning on the way home her car 2000 hyundai excel ( yep i know there a sh!tbox )cut out , car would crank over fine but not fire after 10 minutes (roughly) the car fired up and runs perfectly , it happened the other night as well after she parked it to go to the flexi teller when she got back it wouldn,t start then when i got there about an hour later i started it straight away , i unfortunately no bugger all about electrics so what should i be lookin at first
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:17 am 
Smokin em up
Offline

Age: 48

Posts: 256

Joined: 25th Nov 2005

Gallery: 3 images

Location: sydney
NSW, Australia

Should be looking at getting another car ASAP :lol:

Sorry got do not know much about electrics...... :cry:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:21 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 22

Joined: 7th Nov 2006

Ride: AU XLS V8 UTE

Location: brisbane
QLD, Australia

xb-coupe-351 wrote:
Should be looking at getting another car ASAP :lol:

Sorry got do not know much about electrics...... :cry:


Yep i know i tried to talk her out of buyin it
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:41 am 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1000491

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: AUXR6 HP With Ducati SupA Bike!

Location: Perth
WA, Australia

sounds like a heat soak problem.

like a tfi module on the early xe/f's ets

 

_________________

RIP SCOTT

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:56 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 22

Joined: 7th Nov 2006

Ride: AU XLS V8 UTE

Location: brisbane
QLD, Australia

Disco Frank wrote:
sounds like a heat soak problem.

like a tfi module on the early xe/f's ets


No i don,t think so mate as the car wasn,t hot this morning it had only been running for max 5 mins and it wasn,t hot when i opened the bonnet
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 12:12 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 2

Joined: 13th Jun 2005

Location: cranbourne
VIC, Australia

check crank angle sensor
my wife has a 1990 scoup was doing similar thing changed computer/temp sensor/maf sensor no help changed dissy all ok
crank angle sensor in dissy going faulty played up hot or cold
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 12:21 pm 
Tyre Shredder
Offline

Posts: 322

Joined: 27th Jan 2006

Location: Hobart
TAS, Australia

I have heard of problems like this from the ignition module
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Apr 25, 2007 4:58 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 1534

Joined: 16th Aug 2005

Ride: 03 BA XR6

Location: Cranbourne VIC
VIC, Australia

coil/dizzy ..?

 

_________________

2003 BA Ford Falcon XR6 | BF Typhoon Intake + K&N Filter | Lukey 2.5" catback zorst | More mods coming soon....

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 5:43 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names