Fordmods Logo

EB monty auto into limp with high beam ! wtf ! 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: EB monty auto into limp with high beam ! wtf !
Posted: Sat Jul 14, 2007 4:07 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 262

Joined: 5th Nov 2006

Location: wilcannia
NSW, Australia

i sold my eb monty to a bloke i know. he has fitted some accessories to it. he came and saw me today. apparently now when he puts the high beams on, the auto goes into limp. if he stops the car, and switches it off, it comes good. also, when high beam is on, it flashes the lights in the dash that show the doors being open. all the wires are on the battery. the terminals are clean. he hasn't touched any of the auto wiring. i told him to disconnect all the s**t he has hooked up to it first. any suggestions ?

 

_________________

vote for pedro ? f**k pedro, f**k him up his stupid a***hole.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 14, 2007 4:12 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1543

Joined: 7th Mar 2007

Ride: ED Pwnage Pwr!!

Location: onawhoopwhoop
SA, Australia

Grab a multimeter and check the charge from the altinator

the regulator controls the lights on the dash and it the charge is spiking it turns them on and off ect :)

 

_________________

Adelaide Motorplex < Click on it! You know you want too!
ED HP AU XR6, Wade, T5, and all the usual stuff!

Quote:
Thats not the point *a**hole

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 14, 2007 5:31 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 262

Joined: 5th Nov 2006

Location: wilcannia
NSW, Australia

it only flashes the door open bit. the illumination part and the idiot lights don't flash.

 

_________________

vote for pedro ? f**k pedro, f**k him up his stupid a***hole.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 14, 2007 5:55 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 1175

Joined: 23rd Mar 2005

Gallery: 6 images

Ride: 1994 ED Fairmont

Location: Brisbane
QLD, Australia

Check the battery connections. had this similar prob at one stage anything with voltage spike, the auto wasnt happy.

 

_________________

1994 ED Fairmont Champaign Gold - AU Series II Intech 4.0L - EL EFI - Thermo Fans - 4.11 LSD - Pacemaker 4480 Into Custom 3" Exhaust - Shift Kit
In Progress: EL 4 Speed Auto- 3000 STALL - To be fitted
EF Tickford Race Spec Head Port- In the shop
Custom SureCam - Chiptorque

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:36 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 262

Joined: 5th Nov 2006

Location: wilcannia
NSW, Australia

it was one of the poxy accessories. removed it and now all is well again.

 

_________________

vote for pedro ? f**k pedro, f**k him up his stupid a***hole.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jul 26, 2007 2:19 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 262

Joined: 5th Nov 2006

Location: wilcannia
NSW, Australia

yeah, played up again and the alternator is rooted. thanks guys.

 

_________________

vote for pedro ? f**k pedro, f**k him up his stupid a***hole.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 10:22 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names