Fordmods Logo

ecu trip computer issue 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: ecu trip computer issue
Posted: Mon Apr 20, 2009 6:00 pm 
Stock as a Rock

Posts: 114

Joined: 27th Dec 2008

Gallery: 5 images

Ride: EB Falcon

Location: Bundoora
VIC, Australia

i have an el fermonte giah ecu running my eb II gli atm the trip computer doesnt work like it used to everything has gone to s**t now i have an el trip computer but the pin outs are diffent from the eb trip computer ie the eb has a single wire doing one thing the el have 3 or more information feeds to a single wire so im hopein someone can get me out of the s**t im in thank you




'Hoon- related' offences are:
Improper use of a motor vehicle, where the driver has intentionally caused one or more tyres to lose traction.

 Post subject: Re: ecu trip computer issue
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:55 pm 
Smokin em up
User avatar

Age: 25

Posts: 212

Joined: 11th Jan 2008

Gallery: 5 images

Ride: BF Fairlane Ghia, BA XR8 Ute

Location: Dandenong
VIC, Australia

most people stumble on this issue when they put an EL ECU into an early e series including myself :P.

answer is here ;)



The Luxo Cruiser - 07 BF Fairlane
Silhouette,Pedders CoilOvers, Whiteline Adjustable Swaybars, BluePower Tune and Airbox, DiFillipo Headers and Cat with Catback, FPV Brake Upgrade, G6ET Wheels

The New daily/Toy - 2004 BA XR8 Ute
Mercury Silver, 5 Speed Manual, a factory Blownup Boss 260 :P

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Tue Oct 25, 2016 5:19 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names