Fordmods Logo

ELM & extras? 

 

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

 
 Post subject: ELM & extras?
Posted: Tue Sep 23, 2008 4:19 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 56

Posts: 235

Joined: 10th Feb 2008

Gallery: 3 images

Ride: BA XR6,ED Wagon,EA Sedans,XF Ghi

Location: Brisbane
QLD, Australia

Thanks :D

 

_________________

"When Cars Were Steel"
"Cars Were Real"

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 26, 2008 7:47 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Posts: 2799

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: Falcon

Location: Sydney
NSW, Australia

I've now read this thread a couple of times.... and read it again...and again... and again..

It contains no question apart from looking like one in the subject, with the use of a question mark..

So I am almost intrigued with what the question actually is...?

Unless I'm missing something...


Cheers

 

_________________

;++JustForDimSim++;

Cheap, fast and reliable.. choose 2.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 26, 2008 8:05 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 56

Posts: 235

Joined: 10th Feb 2008

Gallery: 3 images

Ride: BA XR6,ED Wagon,EA Sedans,XF Ghi

Location: Brisbane
QLD, Australia

:oops: Yeah sorry my bad!
Question was, will I need some sort of extension cable for the ELM327,

:D Thanks

 

_________________

"When Cars Were Steel"
"Cars Were Real"

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 29, 2008 10:52 am 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Posts: 2799

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: Falcon

Location: Sydney
NSW, Australia

That makes it a bit more clear :lol:

With the ELM327, from what I know, that's just an IC (a chip), so I'm assuming you've got some sort of interface for it?

It might be easier if you just let us in on your what it is your doing (if it's not a big secret :D)?


Cheers

 

_________________

;++JustForDimSim++;

Cheap, fast and reliable.. choose 2.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 29, 2008 11:23 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 1037

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: V8 T5 Fairmont & BA XR6T

Location: Sydney
NSW, Australia

If you are chipping, why re-invent the wheel, when there is so much stuff out there that is already available and proven to work?

 

_________________

Dima, Mitch & Jay's RPD

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 29, 2008 11:25 am 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 56

Posts: 235

Joined: 10th Feb 2008

Gallery: 3 images

Ride: BA XR6,ED Wagon,EA Sedans,XF Ghi

Location: Brisbane
QLD, Australia

justfordima wrote:
That makes it a bit more clear :lol:

With the ELM327, from what I know, that's just an IC (a chip), so I'm assuming you've got some sort of interface for it?

It might be easier if you just let us in on your what it is your doing (if it's not a big secret :D)?


Cheers


Put a XR6 cluster in XT & just wanting to get rid of Traction,ABS & (!) lights as mine has no traction control being a BAmk1.
Cheers,
Spider :wink:

 

_________________

"When Cars Were Steel"
"Cars Were Real"

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 29, 2008 11:29 am 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Posts: 2799

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: Falcon

Location: Sydney
NSW, Australia

.. well, that's where I would have no idea lol.

Sounds pretty exciting :D


Cheers

 

_________________

;++JustForDimSim++;

Cheap, fast and reliable.. choose 2.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 7:36 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names