Fordmods Logo

HELP! HELP! 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: HELP! HELP!
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:50 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 31

Posts: 73

Joined: 7th Nov 2004

Ride: EF Farimont

Location: Canberra
NSW, Australia

ok i washed the engine in my el
on the way home the transmission was doing some strange things like holding gear for a really long time

ne way went to start the car later on in the arvo and its dead!! after some playing if i unplug the TPS it all works. if i plug the tps back in it does not start. but the tps is sealed how could water affect it.

has anyone had the same prob. just wanted some opions before i buy a new tps.

 

_________________

1997 Ford EL Fairmont
Blue Dash Mod
Red LCD mod
Full Alpine Sterio
Pedders Super Low Sports Rider Suspension
CSA avenger 17x8 (235/45 front) (255/40 Rear)
DBA slotted Rotors (front & Back)
EBC Greenstuff pads (front & Back)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Aug 27, 2005 10:07 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 31

Posts: 73

Joined: 7th Nov 2004

Ride: EF Farimont

Location: Canberra
NSW, Australia

i replaced the tps 2day and all i back to normal. so it's not as sealed as i thought

 

_________________

1997 Ford EL Fairmont
Blue Dash Mod
Red LCD mod
Full Alpine Sterio
Pedders Super Low Sports Rider Suspension
CSA avenger 17x8 (235/45 front) (255/40 Rear)
DBA slotted Rotors (front & Back)
EBC Greenstuff pads (front & Back)

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 10:55 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names