Fordmods Logo

help misfire 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: help misfire
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:47 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 151

Joined: 4th May 2007

Ride: NL Fairlane

Location: Kwinana
WA, Australia

would a sticky injector cause rough and extremely rich running on an ed xr6,done a top rebuild,year old old fuel aswell.leads and plugs ok,any help appreciated,also blowin clouds of black smoke thgat stinks of fuel

 

_________________

NL fairlane soon to be blown :)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 07, 2007 9:39 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 30

Posts: 11

Joined: 13th Aug 2006

Ride: EL turbo

Location: Toowoomba
QLD, Australia

i would be thinkin more along the lines something to do with your map senser not working wether it be vac line disconnected or plug disconnected, i belive with ur o2 senser disconntected it will also run midly rich from memory but not 100% sure
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Sep 30, 2007 1:03 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 652

Joined: 31st Aug 2007

Gallery: 1 images

Ride: 08 BF Ghia

Location: Melbourne
VIC, Australia

did you say fuel was a year old?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 9:18 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names