Fordmods Logo

Idle control issue..... 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Idle control issue.....
Posted: Mon May 05, 2008 2:55 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 993

Joined: 26th Sep 2007

Gallery: 4 images

Ride: EL Fairmont Ghia

Location: Brisbane
QLD, Australia

Well i cant figure this one out... My car has no idle control.... the isc control works because when i start the car it revs to about 1800-2000 and drops back off, and when i put it in self test the revs also come up but i tried to set my idle 450-600 ISC disonnected then engine off plug it back in... it does nothing... runs like a bag of s**t... WTF... id like to have my idle speed control working for when my car is cold and when i turn the steering...

 

_________________

ED Fairmont Barra 190rwkw 4.10 Gears 3500 Stall 1/4 to come

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon May 05, 2008 6:50 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 39

Posts: 55

Joined: 21st Apr 2008

Ride: anything with a engine

Location: Gold Coast
QLD, Australia

You may need to adjust the TPS sensor if you changed the idle screw.

 

_________________

For Sale; EF Plug and Play Megasquirt ECU Package. Includes ECU, adaptor loom, base tune, software.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 5:28 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names