Fordmods Logo

Fordmods Advertising

Missing after engine turns hot 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: Missing after engine turns hot
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:56 pm 
Parts Gopher

Age: 30

Posts: 98

Joined: 31st Jan 2005

Ride: Au Falcon with TE50 Bodykit

Location: Melbourne
VIC, Australia


I have an au faimont which seems to miss every now and then after the engine turns hot (after a bit of driving in other words).

If its the first start in the morning its fine and it dosnt miss but its really starting to annoy me.

Im thinking it might be dirty injectors or crap in the fuel tank

Any thoughts!!!



What do you call a holden with twin exhaust pipes?>>>>>>>> A WHEEL BARROW .....LOL

Posted: Tue Jan 17, 2006 6:26 pm 
Tyre Shredder
User avatar

Age: 50

Posts: 377

Joined: 22nd May 2005

Gallery: 7 images

Ride: NF Fairlane V8

Location: Melbourne
VIC, Australia

An intermittent miss sounds more like an electrical problem.

It's always hard to diagnose a fault that only happens now and then, but the first thing I would try is to replace the plugs, leads, dizzy cap and rotor button.

Hope that sorts it's out. :D



The TORQUE Monster project begins!

Pic's, details and all the yummy stuff:

"There's no replacement for displacement!"

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Fri Oct 21, 2016 6:41 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names