Fordmods Logo

NA Fuel Pump issues 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: NA Fuel Pump issues
Posted: Sun Apr 13, 2008 10:54 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 40

Posts: 254

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: NA Series II Fairlane Sportsman

Location: Surrey Downs
SA, Australia

I have just put a new fuel pump in my NA Fairlane and have a quick question.....

I kind of forgot to put the hose clamp back around the plastic ring when I put the new one in.

Is this going to cause any kind of problems, or should I open it back up and put it on?

The plastic ring is on very tight, and the pump is not moving, but am worried the clamp does something important.

 

_________________

1990 NAII Fairlane Sportsman
194,000 kms
MP3, HID, LPG, and a few other 3 letter abbreviations too.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:11 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 1966

Joined: 13th Aug 2005

Ride: 2000 Au wagon

Location: some where in nsw
NSW, Australia

don't worry about it,,my mechanic didn't put it back on mine and i've had problems with it.

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Apr 15, 2008 1:01 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 40

Posts: 254

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: NA Series II Fairlane Sportsman

Location: Surrey Downs
SA, Australia

you have? or havent?

 

_________________

1990 NAII Fairlane Sportsman
194,000 kms
MP3, HID, LPG, and a few other 3 letter abbreviations too.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:16 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names