Fordmods Logo

problem with EB II ecu 


Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 Post subject: problem with EB II ecu
Posted: Tue Mar 01, 2005 5:11 pm 
Tyre Shredder

Age: 30

Posts: 395

Joined: 5th Nov 2004

Ride: BF II XR6 Turbo Ute

Location: Melb
VIC, Australia

sonce i have had my extractors fitted i have had problems with my car running REALY ritch idel hunting and when i try 2 get the error codes from the ecu i get a park nutral switch falt power steering falt all on KOEO but the bad thing it when i do a KOER test it starts 2 rev up then dies then i get 1 solid beep that wont go away any ideas ppl



No dose No Care

P.B of 12.2@118 with more in it!!!!

Formerly known as ebturb

Posted: Tue Mar 01, 2005 5:45 pm 
Stock as a Rock
User avatar

Age: 32

Posts: 183

Joined: 22nd Feb 2005

Gallery: 9 images

Ride: XW

Location: Perth
WA, Australia

Check the O2 sensor??
Mite have gotten mashed when you done the extractors

otherwise i have a ecu for sale :P

Good luck



Im gunna finger bang bang your mumma too

Posted: Thu Mar 10, 2005 1:15 am 
Fordmods Newbie

Posts: 2

Joined: 3rd Jan 2005

Ride: 2005 AC Cobra 302W

Location: Brisbane
QLD, Australia

Check the IAC valve and make sure it is not stuck open. The ECU will not be able to control the idle speed if th IAC valve is jammed.

Also make sure the MAF sensor has not got heaps of crap in it. This can also stuff up the fuel mixture calculations.

Cheers :wink:
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 4:41 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names