Fordmods Logo

tfi plug problem 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: tfi plug problem
Posted: Sat Aug 16, 2008 4:34 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 14

Joined: 9th Aug 2008

Ride: xe s pack

Location: invergordon
VIC, Australia

i have been working on this el for a while replacing parts with no avail.
it has a spark problem
replaced spark leads, cap, rotor, new coil, ect.
(coil has spark)

come down to the tfi plug (loom)
have power at TACH IDM (coil negative) and no power on TFI POWER RUN (Run Power IN)

whats before TFI POWER RUN?

 

_________________

most times gotta hate electronics.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Aug 19, 2008 8:30 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 54

Posts: 744

Joined: 11th Nov 2004

Gallery: 15 images

Ride: ED Falcon

Location: Adelaide
SA, Australia

If TFI Power Run is Spark out and you have no power there with the ignition on the TFI module is faulty replace TFI module.

 

_________________

I post here cos the russian tank driver doesn't

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 5:50 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names