Fordmods Logo

Ticking noise from ECU 

 

Page 2 of 2 [ 16 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sun Aug 31, 2008 8:15 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 552

Joined: 20th Jun 2005

Ride: XR Fairmont

Location: Western Suburbs
VIC, Australia

Well i had something similar though it wasnt the ECU but the BEM.

My whole interior is out so i went to plug just the loom back in so i could start my car. (but no dash, just the wiring)

Plugged everything in (i thought i did) and without even turning the key i heard the BEM ticking.
I have started my car this way several times before and had never heard this ticking.

A minute later i realised i didnt connect the ground wire with the green screw that belongs in the middle, behind the dash near the windscreen.

As soon as i screwed that back into the metal the ticking stopped.
Just to make sure, i pulled it back off and the ticking started again.

Hopefully its that simple for any of you. Maybe a ground wire or any other wire has come loose?
Or has anyone played with any of the wiring around the ECU?

But maybe my case was different considering it was the BEM and not the ECU.

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 12:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names