Fordmods Logo

Anyone used a WADE #1521A? 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Anyone used a WADE #1521A?
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:05 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 336

Joined: 2nd Sep 2005

Location: Normzville
WA, Australia

as the title suggests, has anyone used or got one? and if so what do you reckon of it?

cheers,
Norm

 

_________________

<a href="http://www.spyderbyte.com.au">
<img border="0" src="http://www.spyderbyte.com.au/updated.gif" width="189" height="45"></a>

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 3115

Joined: 20th Dec 2004

Ride: Falcon

Location: Adelaide
SA, Australia

Really needs manual, stronger valve springs and tune to work. Idle is lumpy, heaps of midrange pull. will make peak power just after 5000 but will keep pulling past 6k.

 

_________________

Stoke me a clipper, I'll be back for Christmas

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 09, 2006 4:28 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 336

Joined: 2nd Sep 2005

Location: Normzville
WA, Australia

beautiful. thats exactly what i wanted to know. thank you

 

_________________

<a href="http://www.spyderbyte.com.au">
<img border="0" src="http://www.spyderbyte.com.au/updated.gif" width="189" height="45"></a>

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 9:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names