Fordmods Logo

au series 3 ute missing under load and idle 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: au series 3 ute missing under load and idle
Posted: Thu May 10, 2012 11:04 pm 
Fordmods Newbie
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 17

Joined: 16th Apr 2012

Gallery: 1 images

Ride: el fairmont

Location: brisbane south
QLD, Australia

hey
my dads ute has been developing a problem.
its running really rough on idle.
its shuddering and hesitating off the line and chugging on the highway. amd shaking.
the plugs have been recently replaced.
im assuming leads next.
then what?
thankyou
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au series 3 ute missing under load and idle
Posted: Thu May 10, 2012 11:11 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

Leads, coil pack, decent service.

When were these things last looked at or changed?

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au series 3 ute missing under load and idle
Posted: Fri May 11, 2012 6:19 pm 
Fordmods Newbie
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 17

Joined: 16th Apr 2012

Gallery: 1 images

Ride: el fairmont

Location: brisbane south
QLD, Australia

over a year ago were gonna service this and mine this weekend
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 1:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names