Fordmods Logo

au wont start 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: au wont start
Posted: Wed Jun 09, 2010 9:02 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 43

Posts: 3

Joined: 26th Apr 2010

Gallery: 4 images

Ride: ef falcon sedan

Location: brisbane
QLD, Australia

hi guys my mate has an au forte falcon rings me and says it wont start so i gose and has a look its a defenit no go said it was surging and spluttering bad so i checked the fuel reg it was dry changed the fuel filter and the plugs the plugs were that dead it was amazing it went at all still no go cleaned the battery terminals cause they were dirty as now the thing says BASE ? on the dash go figure but it still wont start any ideas im thinking the timing synchronize or coil pack but it has spark any ideas guys its a puzzler :oops: :P :idea:
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au wont start
Posted: Wed Jun 09, 2010 10:35 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 43

Posts: 3

Joined: 26th Apr 2010

Gallery: 4 images

Ride: ef falcon sedan

Location: brisbane
QLD, Australia

ihi mate i checked at the base of the rail where the fuel lines connect and it has fuel there :lol:
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au wont start
Posted: Thu Jun 10, 2010 4:52 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 43

Posts: 3

Joined: 26th Apr 2010

Gallery: 4 images

Ride: ef falcon sedan

Location: brisbane
QLD, Australia

i will check it mate thnks :roll:
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 11:39 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names