Fordmods Logo

BA XR6 Turbo won't start - clicking when ignition on 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: BA XR6 Turbo won't start - clicking when ignition on
Posted: Mon Dec 08, 2008 2:52 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 35

Posts: 187

Joined: 30th Dec 2006

Ride: 95 EF I

Location: Melbourne
VIC, Australia

G'day, tried a google search and a search of these forums and I can't find anything, my boss has an XR6 Turbo and with the key in the ON position (not start) there is a bunch of clicking and the warning lights on the dash flick on and off, all the fuses and relays seem ok, looks to me like an ECU problem but just wondering if anyone has seen this before?

He just had the starter replaced thinking it was that (was a few days ago and all seemed fine after that), now im wondering if that reset something in the ECU... will go discon the battery...

but yeah if anyone has any ideas or something they can point me to? much appreciated...

all I can say is go the EF lol twice the ks and never failed to start haha turbo is nice with the boot in tho haha

cheers
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Dec 08, 2008 2:59 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 35

Posts: 187

Joined: 30th Dec 2006

Ride: 95 EF I

Location: Melbourne
VIC, Australia

well that helped, so its either the ECU or the alarm causing an issue...

discon the battery, hook it back up and it fired up...

(wish I got a bonus for that bright idea lol)

cheers
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 19, 2017 12:19 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names