Fordmods Logo

BF engine into BA 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: BF engine into BA
Posted: Sun Jun 03, 2012 1:04 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 29

Posts: 7

Joined: 21st Mar 2007

Ride: Falcon EF

Location: Windsor
NSW, Australia

just wanted to know whether a BF engine and transmission will plug directly into BA wiring loom, since i know the BF has the 2 oxygen sensors and the 2 knock sensors and am not sure whether it will work, i also have the BF computer as well..
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: BF engine into BA
Posted: Sun Jun 03, 2012 1:25 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 1322

Joined: 21st Dec 2004

Gallery: 40 images

Ride: EF GLi/Ghia bitsa

Location: Melbourne
VIC, Australia

Use all the BA wiring, BA sensors, BA computer and you should be OK, if you want to use the BF sensors and computer, you have to change all the wiring from the front to the back of the car, I'm not sure if the BF cams will work with the BA cam phasers eithier.

Gab
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 12:24 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names