Fordmods Logo

Black Smoke 

 

Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:28 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 2976

Joined: 5th Nov 2004

Ride: BF Typhoon

Location: Melbourne
VIC, Australia

twr7cx wrote:
i put mom's one on, and the car runs fine, just to be sure i pulled the vacum tube off while running and it went black again, so my MAP sensor is definately buggered.

Gunan ring around for prices now. :(

Did it run any smoother or have any more poke with the working MAP?

I dont get why so many mechs. say its the ECU when it could be anything, it seems that so many people are being told their ECU is faulty lol - i find it disgraceful to be honest, if anything is wrong "ahh, its the computer mate, need a new ecu." when its just a sensor.. :roll:

Out of interestm how do you check a MAF on the 8cyl? (not that i got a problem; yet) :o

 

_________________

BF Typhoon, Dejavu - 6sp Auto, Leather, Sunroof, 19"s, Electric Pedals, Tint, FPV Sports Wheel, FPV Mats.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:13 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 11103

Joined: 15th Nov 2004

Ride: AU III XR8 Pursuit 250 ute

Location: Hobart
TAS, Australia

I've jsut bought a new MAP and fitted it, so i;',m about to test drive it to the shop to get lunch for me and dad.
i'll let ya know how it goes, but the black smoke has definately vanish! :D

 

_________________

Heaps of performance EF/L parts for sale, including supercharged VCT motor!

2002 Ford AU Series III Falcon XR8 Pursuit 250 ute - 5.6L of V8 Windsor!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:14 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 695

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: 2008 WQ Fiesta XR4

Location: Adelaide.
SA, Australia

So, how'd it go with the new MAP?

 

_________________

2008 WQ Fiesta XR4
2007 LS Focus CL

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:11 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 11103

Joined: 15th Nov 2004

Ride: AU III XR8 Pursuit 250 ute

Location: Hobart
TAS, Australia

it's running perfectly, very smooth, and not smoking! :D
just got to get this Wade Cam in now and get the L.P.G. running again! :shock: Got no idea how to change a cam, but I'll see how I go!

 

_________________

Heaps of performance EF/L parts for sale, including supercharged VCT motor!

2002 Ford AU Series III Falcon XR8 Pursuit 250 ute - 5.6L of V8 Windsor!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 2:08 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names