Fordmods Logo

Brake light/indicator issue on BA 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: Brake light/indicator issue on BA
Posted: Mon Jan 18, 2010 9:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 42

Posts: 2893

Joined: 24th May 2006

Gallery: 21 images

Ride: XH B&S ute, Navara 4x4

Power: 202 rwkw

Location: Bordertown
SA, Australia

I haven't had a chance to look at this problem yet but I thought I might be able to save some time by asking here first. When I put my foot on the brake (with the ignition on) the right indicator also comes on solid. As I said I haven't looked at it yet but belive it may be a crook earth. Has anyone else had this problem and if so, how did you fix it?
Cheers
The Dog

 

_________________

You'll ride a black tornado across the western sky

You'll rope an ol' blue norther and milk it 'till it's dry

Bulldog the Diamantina pin its ears down flat

Long before you take this cowboy's hat

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Brake light/indicator issue on BA
Posted: Mon Jan 18, 2010 10:39 pm 
Smokin em up
Offline

Posts: 258

Joined: 30th Dec 2007

Location: cairns
QLD, Australia

If you have a trailer plug fitted then I would be looking there 1st.And of course you could have a bad earth or no earth to your right hand rear light.Cheers Kevman
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Brake light/indicator issue on BA
Posted: Wed Jan 20, 2010 8:33 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 42

Posts: 2893

Joined: 24th May 2006

Gallery: 21 images

Ride: XH B&S ute, Navara 4x4

Power: 202 rwkw

Location: Bordertown
SA, Australia

Thanks mate. Hadn't actually considred the trailer plug. Hopefully get a chance to look at it tonight

 

_________________

You'll ride a black tornado across the western sky

You'll rope an ol' blue norther and milk it 'till it's dry

Bulldog the Diamantina pin its ears down flat

Long before you take this cowboy's hat

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Brake light/indicator issue on BA
Posted: Tue Feb 02, 2010 9:31 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 42

Posts: 2893

Joined: 24th May 2006

Gallery: 21 images

Ride: XH B&S ute, Navara 4x4

Power: 202 rwkw

Location: Bordertown
SA, Australia

Trailer plug was the issue. "Professionals" that fitted the towbar for me hadn't done the wiring properly.

 

_________________

You'll ride a black tornado across the western sky

You'll rope an ol' blue norther and milk it 'till it's dry

Bulldog the Diamantina pin its ears down flat

Long before you take this cowboy's hat

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 46 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 10:58 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names