Fordmods Logo

Broken Engine Mount ??? 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: Broken Engine Mount ???
Posted: Sun Jun 24, 2007 9:59 pm 
Tyre Shredder
User avatar

Age: 26

Posts: 315

Joined: 7th Oct 2006

Gallery: 3 images

Location: Bunbury
WA, Australia

Hey guys I own a carby model XF with a 250 x-flow. Did a couple of donuts last night on a private road of course and pretty sure i broke and engine mount. My question is how do i tell ? To me the motor is moving a lot more when idling to look at it. I mean visibly moving not just vibrating. Also i could feel it through my brake pedal and gear knob when driving home. Any help much appreciated, thanks guys.



84 XF Falcon S Pak, 250 crossflow (rebuilt ~5000km ago, carby model), Bored out 30 thou, Crow racing cam, extractors, yokohama 245's all the way round, chrome 12 slotters, lowered, 4spd man, open wheeler (blew my lsd...), Thumping sound system, L.E.D's everywhere

Posted: Mon Jun 25, 2007 7:21 pm 
Tyre Shredder

Posts: 302

Joined: 1st Jan 2007

Power: 158 rwkw

PM Sent!?
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: MSNbot Media and 6 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sun Oct 23, 2016 5:30 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names