Fordmods Logo

car wont start/crank 

 

Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Wed Nov 18, 2009 10:22 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 25

Posts: 14

Joined: 9th Oct 2009

Ride: 1995 ef xr6

Location: geelong
VIC, Australia

WILDEB wrote:
man just do it now quickly

nah i will have to it tomorrow morning, car has no exhaust at the moment.
also i cant be bothered taking the battery back out of the ed... lol
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Wed Nov 18, 2009 11:12 pm 
Parts Gopher
Offline

Posts: 66

Joined: 8th Nov 2009

Ride: BA falcon

Location: central coast
NSW, Australia

mate i had the same problem with dads commodore and it turned out the starter motor had s**t its self
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Thu Nov 19, 2009 1:02 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 25

Posts: 14

Joined: 9th Oct 2009

Ride: 1995 ef xr6

Location: geelong
VIC, Australia

i gave the bcm a thump nd it started pretty much straight away :) thanks for all ur help ppl
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Thu Nov 19, 2009 7:19 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 3374

Joined: 11th Mar 2008

Ride: EA SVO, AU2 Forte

Location: Bendigo
VIC, Australia

josh_ef_xr6 wrote:
i gave the bcm a thump nd it started pretty much straight away :) thanks for all ur help ppl


I WIN!

 

_________________

Daily driver: AU2. 5 speed. 19" FG luxos. Full exhaust. Lowered. AU3 XR leather interior, converted to full power windows. 3.45 LSD. IN THE FUTURE: Tickford 6
Weekend driver: EA SVO AU motor. Built BTR. TCE 2800 stall. T76 turbo. Locked diff. On E85. approx 320rwkw. 11.5 @121mph

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Thu Nov 19, 2009 7:20 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 25

Posts: 14

Joined: 9th Oct 2009

Ride: 1995 ef xr6

Location: geelong
VIC, Australia

haha
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: car wont start/crank
Posted: Fri Nov 20, 2009 9:42 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 5

Joined: 2nd Mar 2009

Ride: Ford Falcon EF

Location: Candberra
ACT, Australia

I had similar problem today...but something was wrong with the ignition switch. The key would sort of turn, but it didn't feel right and the ignition lights on the dash didn't come on when they normally do. Called NRMA and when he pulled the plastic covers off the steering column, and the back of the ignition switch fell off.

Anyone else had this issue of know how to fix??? Can you replace the back connector on the switch, or do you have to replace the whole barrel???
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 8:35 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names