Fordmods Logo

cold start up.. car struggles to get goin when taking off 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: cold start up.. car struggles to get goin when taking off
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:06 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 196

Joined: 16th Nov 2009

Gallery: 6 images

Ride: NL Fairlane

Location: Noosa
QLD, Australia

changed spark plugs and leads but still is struggling to go only when first started in the morning then after car is warm its all sweet..isnt as bad as it was b4 the leads n plugs wer changed

could it be the fuel filter??
cheers

 

_________________

Image
now has t5 manual conversion, 1521a cam, extractors, j3 etc :) the-garage-f53/nl-fairlane-t87847.html

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: cold start up.. car struggles to get goin when taking off
Posted: Sun Jan 09, 2011 7:52 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 25

Posts: 4599

Joined: 30th Aug 2010

Ride: BF XR6,

Location: NEWCASTLE
NSW, Australia

Mine does that wen its cold I just give it more time to warm up

 

_________________

BF XR6
xr8 snorkel,typhoon lower snorkel,territory intake pipe,20% underdrive kit,pacemaker extractors,high flow cat,xforce exhaust,t56 conversion hd turbo clutch/ flywheel,m86 3.45 lsd,custom tune187.1rwkw as an auto

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 5:03 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names