Fordmods Logo

ea 3.9 single point injection no spark 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: ea 3.9 single point injection no spark
Posted: Wed Apr 03, 2013 7:50 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 78

Joined: 20th Jul 2011

Ride: ba fairlane ghia

Location: loftus
NSW, Australia

hi i have a ea 3.9 single point injection no spark replaced the tfi and coil
still no spark help??
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ea 3.9 single point injection no spark
Posted: Fri Apr 05, 2013 6:51 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Posts: 326

Joined: 12th Jun 2010

Ride: EL Fairmont

Location: Central Highlands
QLD, Australia

Try replacing the Hall pickup sensor under the dizzy cap(this is what the tfi module plugs into--reads the chopper disk on the dizzzy).

Check dizzy cap carbon bush and rotor button aswell..

 

_________________

Current ride 2007
ML GLX Dualcab Triton 4x4

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ea 3.9 single point injection no spark
Posted: Fri Apr 05, 2013 7:14 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 78

Joined: 20th Jul 2011

Ride: ba fairlane ghia

Location: loftus
NSW, Australia

EL___Fairmont wrote:
Try replacing the Hall pickup sensor under the dizzy cap(this is what the tfi module pl
ugs into--reads the chopper disk on the dizzzy).

Check dizzy cap carbon bush and rotor button aswell..


yes ok ill check its for my mate
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 33 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 10:35 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names