Fordmods Logo

EA S PACK CLUSTER ASSY 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: EA S PACK CLUSTER ASSY
Posted: Sun Jul 24, 2005 7:50 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 2

Joined: 24th Jul 2005

Location: Kariong
NSW, Australia

G'day

The speedo and odometer has stopped working and the tacho works sometimes. Do you think it's tome for another cluster or could it be something else :?:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jul 25, 2005 12:24 am 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 2517

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: LS3 VF

Location: Bunbury
WA, Australia

hard to say without looking at it properly. ive seen a few speedo transducers die which would explain the speedo and odo not working.
if your car is a 4spd auto does it change gears properly? because if its a faulty transducer the auto wont change out of 3rd (limp mode)...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jul 25, 2005 12:33 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 2

Joined: 24th Jul 2005

Location: Kariong
NSW, Australia

Thanks for answering, its a 3 speed auto
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 10:09 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names