Fordmods Logo

ED Not Starting In Warm Weather 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: ED Not Starting In Warm Weather
Posted: Tue Nov 03, 2009 9:59 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 184

Joined: 19th Oct 2009

Ride: BA XR6

Location: Melbourne
VIC, Australia

For the past 2 years my car sometimes doesnt start on warm days. I got to turn the key and nothing. So then i just keep trying until it starts. Sometimes takes 4 or 5 goes other times i have to just come back 20mins later and try again? Any ideas?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ED Not Starting In Warm Weather
Posted: Wed Nov 04, 2009 10:17 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 5582

Joined: 20th May 2005

Gallery: 11 images

Ride: EB1 Fairmont Ghia T5 Wagon

Location: Seven Hills, Sydney
NSW, Australia

I suspect the smartlock module could be a bit dodgy.

When it happens, give the dash a thump where the handbrake handle comes out. If it starts after that, I would be sourcing a spare smartlock module.

Cheers
BenJ

 

_________________

BenJ's EB T5 DOHC Ghia Wagon - Current Ride
BenJ's EB GL Sedan - Previous Ride
My respect and thanks go to - snap0964, Paulmac, SWC and MRE-50L

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Metoikos88 and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:19 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names