Fordmods Logo

ef loses all power 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: ef loses all power
Posted: Mon May 09, 2011 12:53 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 32

Posts: 27

Joined: 11th Aug 2008

Ride: fairmont

Location: Bendigo
VIC, Australia

hey guys

Im having a bit of trouble with me ef. runs and drives ok when cold but when it gets up to operating temperature i lose all power, it strugles to get past 40 kmph. Just to shorten the list i have recently replaced the coil the fuel pump and filter air filter and spark plugs. Had some power issues recently that the fuel filter fixed but i pulled it off last night and tried blowing through it and it seems to be holding build up again so im going to remove the tank and clean it on the weekend but i dont understand why im only having the problem when the engine heats up? it has plenty of go when cold.
any ideas would be great thanks
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ef loses all power
Posted: Mon May 09, 2011 2:28 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 6168

Joined: 5th Nov 2004

done leads?

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
cron

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 7:26 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names