Fordmods Logo

EF running rough/ black smoke / black oil. 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: EF running rough/ black smoke / black oil.
Posted: Mon Feb 04, 2008 9:04 pm 
Stock as a Rock
Offline

Posts: 125

Joined: 8th Nov 2004

Location: melbourne
VIC, Australia

just got back from holidays and my ef is running rough as.

any idea what it could be?

 

_________________

Tape deck , standard ride height.

...ITS stage 4 , JMM high stall , JMM tuner , 3.45 LSD

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Feb 04, 2008 9:38 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

Map sensor vacuum plug came undone? (on firewall kinda next to the washer bottle) (would come off if its on gas and had a backfire)
Vacuum leak?
PC valve open?
O2 sensor shagged?
Cat blocked?
Even could be a air filter problem
overfueling (sticky injector?)

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:20 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names