Fordmods Logo

EF XR6 Cranks but won't fire up 

 

Page 3 of 3 [ 31 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3

 
 Post subject: Re: EF XR6 Cranks but won't fire up
Posted: Mon Mar 12, 2012 9:05 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 44

Posts: 3811

Joined: 22nd Apr 2007

Gallery: 5 images

Ride: DENTED UP OLD AUT WAGON

Location: Wellington
New Zealand

Hard sharp left hand turn in my wagon means I loose fuel. Sucks on race tracks, on normal roads it doesn't happen that often to be often - You have to *really* be pushing it - And I like my front right tyres to last more than 2,000km.

This is obviously fuel slooshing away from pick up in tank. But, it comes back once the fuel gets back and the pump build pressure up. Your case is extra-ordinary. Try running some new wires!

 

_________________

Photobucket wants $400/year to display my photos on this site. f**k that. Photo bucket fixer add on for your browser. Firefox Chrome
My "build" thread, your royal HighNess... Where ought thou?... HERE IT IS YOU NZ PRICK... Oh, okay, as your honour pleases...
STUFF FOR SALE

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 3 of 3  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue May 22, 2018 5:29 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names