Fordmods Logo

el gli ran rough now wont start 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: el gli ran rough now wont start
Posted: Sat Jun 01, 2013 8:46 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 26

Posts: 1

Joined: 2nd Dec 2012

Ride: ford falcon

Location: Lismore
NSW, Australia

2 days ago i drove about 5km then the car developed a miss and poor idle then wouldn't rev over 1400 and stall, after about 10 minutes started running fine got about 2km miss then wouldn't rev coasted fo till got home turned off started and run really rough then stalled no spark red spark, replaced coil no change replaced dissy only red spark got fuel pressure. also replaced ecu had previous issue to caused no spark
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: el gli ran rough now wont start
Posted: Mon Jun 03, 2013 3:49 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 597

Joined: 4th May 2007

Ride: 1992 EBII Fairmont

Location: Aga
VIC, Australia

Only thing would be the TFI module which would've been replaced with the dizzy? I've had it cause these exact issues. have you checked the plug to the coil? Could be the wiring or bad earth or something that's about all that's left really.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 2:15 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names