Fordmods Logo

electical mayhem??? 

 

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

 
 Post subject: electical mayhem???
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:41 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 35

Posts: 117

Joined: 29th Oct 2005

Ride: EB S XR6

Location: Western Sydney
NSW, Australia

Yesterday when i started my car [eb2 xr6] to go to work, i had my drivers door opened and noticed that the interior light wasn't working, so i closed and opened the door a few times and it came on.

Then while driving to work the radio started to switch on and off repeatedly by itself [about 10 -15 times] b4 it turned off and wouldnt come back on.

Today i went to use the wipers and wind screen washers and they not working either??, after trying a few other things, i found that the High beams when on constant r also not working [as opposed to when you pull the lever towards you to flash your high beams, still works].

Ive checked a few fuses, they are all good.
Does anyone have any ideas :?: :?: :?:

 

_________________

EB S XR6
161kw At The Wheels
14.8 @ 149.92 km\h WSID

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:32 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 32

Posts: 972

Joined: 6th Feb 2005

Gallery: 6 images

Ride: XHII pano, Landau

Location: S.E Subs
VIC, Australia

are any of the fuse holders loose?
Maybe also check your relays and make sure there are no loose connections. Sorry thats all the advice i have on this

 

_________________

Automatics only come in assult riffles
---------------------------------------
www.aussiecoupes.net

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:02 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 35

Posts: 117

Joined: 29th Oct 2005

Ride: EB S XR6

Location: Western Sydney
NSW, Australia

thanks, ill have a good look 2moro. Hopefully its only a minor issue...i doubt it.

 

_________________

EB S XR6
161kw At The Wheels
14.8 @ 149.92 km\h WSID

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jan 25, 2006 9:44 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 32

Posts: 972

Joined: 6th Feb 2005

Gallery: 6 images

Ride: XHII pano, Landau

Location: S.E Subs
VIC, Australia

and check your battery terminals also, make sure there all tight

 

_________________

Automatics only come in assult riffles
---------------------------------------
www.aussiecoupes.net

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:01 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 1434

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 15 images

Ride: ALTED XR6 - ALTED EA - EF TAXI

Location: Sunshine Coast QLD
QLD, Australia

also, check all your battery earths .
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:15 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 40

Posts: 97

Joined: 3rd Apr 2005

Ride: 98 F.B.T

Location: Ferntree Gully
VIC, Australia

Hi make sure you check the barrel assembly with the key in the ignition move it up and down and see if the radio comes back on you will need to replace the ignition housing......
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:44 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 35

Posts: 117

Joined: 29th Oct 2005

Ride: EB S XR6

Location: Western Sydney
NSW, Australia

I just checked the fuses again, cause everything else seemed to be sweet and sure enough, i had blown the cigarete lighter fuse, and had missed it when i checked the 1st time.

Changed the fuse and all is working. lesson to be learnt...when u check something TAKE YOUR TIME AND DO IT PROPERLY THE 1ST TIME!

Thanks 4 ur help guys...and girls???

 

_________________

EB S XR6
161kw At The Wheels
14.8 @ 149.92 km\h WSID

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 7:23 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names