Fordmods Logo

Engine not reaching temp 

 

Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Tue Jul 04, 2006 9:30 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 42

Posts: 2893

Joined: 24th May 2006

Gallery: 21 images

Ride: XH B&S ute, Navara 4x4

Power: 202 rwkw

Location: Bordertown
SA, Australia

Funnily enuf my XH is the same. You can see the thermostat open on the gauge. My EBII never used to but then we rebuilt the motor and took the clutch fan off. Now it does :?
But yeah unless it's overheating don't touch it. I was also informed that as long as that gauge was in the NORMAL range it wasn't a problem. If it ran below than the choke mode in the ecu would stay on

 

_________________

You'll ride a black tornado across the western sky

You'll rope an ol' blue norther and milk it 'till it's dry

Bulldog the Diamantina pin its ears down flat

Long before you take this cowboy's hat

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jul 04, 2006 10:25 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 3737

Joined: 22nd May 2006

Ride: BF F6 Tornado - #0077

Location: Bendigo
VIC, Australia

oh well, that makes me feel ok. Thanks guys

 

_________________

** For Sale ** http://www.fordmods.com/ford-parts-for-sale-f17/assorted-e-series-parts-t124697.html

F6 Tornado 2006 Build

Is it about sex? The engine in my car? Or a cure for cancer?
No?

Then f**k off

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 5:03 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names