Fordmods Logo

engine wont start after swap 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: engine wont start after swap
Posted: Mon Oct 26, 2009 6:29 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 238

Joined: 31st Jan 2008

Gallery: 3 images

Ride: EF

Location: ballarat
VIC, Australia

iv put a new engine in my ef and when i go to start it it clicks and the whole car loses power, any suggestions on what it might be?

 

_________________

If it has wheels or a skirt, You can't afford it.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: engine wont start after swap
Posted: Mon Oct 26, 2009 8:42 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 2644

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: 2007

Location: Mount Annan
NSW, Australia

Flat Battery or loose connection. Make sure the chassis to block earth is connected and solid.

 

_________________

BF Fairmont Ghia Series II update.
GQ XR6T ghia patrol.

,======o00o
//__|__|_,\_____\,___
|_/--\'_|'__|_/--\_[]IIII[]
_( o ) )_____( o ) )=o=) )__

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 9:19 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names