Fordmods Logo

Fuel Economy of EF & EL 

 

Page 2 of 2 [ 16 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Mon Oct 03, 2005 5:48 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 5051

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Kia Rio - 1.4L Auto

Power: 238 rwkw

Location: Westside
VIC, Australia

I was curious if it was a Hybrid motor.

They have build dates from 2/98 onwards. My Ghia is 3/98 and my dad has a NL Fairlane, built 5/98. So both a hybrids.

I used to get some pretty awful stop/start fuel consumption figures. The hybrids dont seem to have the off the line torque that previous head designs did. Dad's NL is always worse off on fuel usage than mums NL (11/97 build) around town... But take them for a long open cruise, and they shine in fuel consumption.

But, seeing as its not... Will have to think of other things. Maybe injectors are a little blocked, fuel reg is dying, BBM partially open, blocked exhaust or cat, coil or leads are failing, head gasket leaking
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Strannix123 and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 9:58 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names