Fordmods Logo

Ghost in the Machine 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Ghost in the Machine
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:00 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 7

Joined: 15th Jun 2006

Ride: Fairlane

Location: Adelaide
SA, Australia

Hi all , got a prob am hopeing for some help.
Had an alarm installed a few months back in my NA Fairlane. Worked brilliantly until today. interior light has decided to not turn itself off,Big oops and is setting the alarm off all day. Can't work out why they wont shut off.
I hit 2 buttons on climate control simultaneously , was told would give me any error messages, instead now my dash keeps flashing on and off , car drives fine , but dash wont stay on.
Thought it must be the alarm so i rang the guy who installed it, he checked it out and is stumped as why this is happening , except the interior light will trip the alarm.
Any help on how to fix the interior light error and getting my dash back to on would be extremely helpfull.
Cheers
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:34 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 501

Joined: 25th Apr 2006

Ride: ED GLi Classic

Location: Ballarat
VIC, Australia

Not entirely sure, but possibly a s**t fuse, crappy earth, or maybe BEM.

 

_________________

RIP Chelsea
96 EF2 Gli - T5 / Exedy / Wade 977b / P+P / JMM Extractors, 2.5" / Port matched BBM / and more
bmICE

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:54 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 7

Joined: 15th Jun 2006

Ride: Fairlane

Location: Adelaide
SA, Australia

Thanks braidy , ive checked the fuse , it's working fine , but don't know what a BEM is.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Oct 07, 2007 12:27 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 824

Joined: 10th May 2007

Ride: Xr6 Turbo

Location: Melbourne
VIC, Australia

body electronic module

 

_________________


Previous cars


1995 ef futura - nothing special
2003 xr6 turbo 5 -speed 307rwkw

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Oct 07, 2007 8:41 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 7

Joined: 15th Jun 2006

Ride: Fairlane

Location: Adelaide
SA, Australia

Cheers lil_lincoln, heard of BEM but never knew what it stood for.
Am finding now whenever i exit the car I'm getting shocked , so there's something definately wrong.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Oct 09, 2007 8:26 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 7

Joined: 15th Jun 2006

Ride: Fairlane

Location: Adelaide
SA, Australia

Ok i added a new ( wreckers ) Body Control Module , and had a new earth from battery to Chasis . So Far so good , it's working perfectly again....
Cheers Guy's
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Metoikos88 and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:25 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names