Fordmods Logo

help car not running right 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: help car not running right
Posted: Sun Sep 20, 2009 9:27 pm 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 32

Joined: 1st Apr 2008

Ride: FORDS

Location: mooroolbark
VIC, Australia

Hi i got an eb and i hav an au motor runnin an el auto ecu, i have recently got a j3 chip and he has changed it to xr6 el specs with manual so i can use it on my auto ecu and since i put the manual in the car doesnt run right so if any1 has any idea wat it is plzz share thanks. mikey..

 

_________________

Ford EB gli, AU conversion , 2 1/5 zorst, port and polish head, 5 speed, 17 inch rims, TI chip, lowered, gas powered. (sons car)
EA falcon lowered, 5 speed, custom body kit. (in the making)
1959 star model customline getting restored.
AU ute, xr6 front, vct engine, lowered and rims.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: help car not running right
Posted: Mon Sep 21, 2009 1:02 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1543

Joined: 7th Mar 2007

Ride: ED Pwnage Pwr!!

Location: onawhoopwhoop
SA, Australia

Did you clean the contacts on the ECU really well?

 

_________________

Adelaide Motorplex < Click on it! You know you want too!
ED HP AU XR6, Wade, T5, and all the usual stuff!

Quote:
Thats not the point *a**hole

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: help car not running right
Posted: Tue Sep 22, 2009 12:11 am 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 32

Joined: 1st Apr 2008

Ride: FORDS

Location: mooroolbark
VIC, Australia

yer will try again ill take it out then clean and put bak in cheers.

 

_________________

Ford EB gli, AU conversion , 2 1/5 zorst, port and polish head, 5 speed, 17 inch rims, TI chip, lowered, gas powered. (sons car)
EA falcon lowered, 5 speed, custom body kit. (in the making)
1959 star model customline getting restored.
AU ute, xr6 front, vct engine, lowered and rims.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: help car not running right
Posted: Tue Sep 22, 2009 12:14 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1543

Joined: 7th Mar 2007

Ride: ED Pwnage Pwr!!

Location: onawhoopwhoop
SA, Australia

Yeah because if the chip dosen't make a good contact on the connector the ECU will think theres still an auto there :)

 

_________________

Adelaide Motorplex < Click on it! You know you want too!
ED HP AU XR6, Wade, T5, and all the usual stuff!

Quote:
Thats not the point *a**hole

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 12:32 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names