Fordmods Logo

How to change leads?? 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: How to change leads??
Posted: Sat Mar 12, 2011 8:33 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 24

Posts: 24

Joined: 18th Nov 2010

Ride: AU SIII, xe sedan

Location: Canberra
ACT, Australia

So today i finally decided to change my plugs and leads in my au s3, but when i went to change the leads I couldn't reach the distribute end of the leads because the throttle body was in the way.
So just want to know is there an easier way or do I have to remove the T/B?
Thanks
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: How to change leads??
Posted: Sat Mar 12, 2011 9:36 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

1: do it from underneath.
2: remove airbox, and remove each lead separately. thread it through and use a long wooden dowel and press them down from the top.
3: get the g/f to do it.

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 5:07 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names