Fordmods Logo

lpg issues 

 

Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Thu Apr 13, 2006 1:47 am 
Stock as a Rock
Offline

Age: 32

Posts: 102

Joined: 27th Dec 2004

Ride: EF

Location: Melbourne
VIC, Australia

yeah i gotta change the leads over, hasnt been done in quite a while. plugs were done last week. hopefully that should help
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Apr 14, 2006 1:28 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 32

Posts: 102

Joined: 27th Dec 2004

Ride: EF

Location: Melbourne
VIC, Australia

ok guys, update on the situation. i just had a look and i think i found the safety cutout box. its inside the car behind the brake up near the firewall. there is an led on it with the letters "tps" above it. now there is a plug that comes from the little box that has a little plug on the other end of the cable. this isnt plugged in anywhere so im assuming this could be the problem. just gotta find where this plugs into now.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Apr 14, 2006 1:55 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 32

Posts: 102

Joined: 27th Dec 2004

Ride: EF

Location: Melbourne
VIC, Australia

ok i took a pic for ya's. it's hard to see, but there are wires coming from the engine bay that are attatched to a plug that goes into the box. that same plug has 4 wires coming out of it that go to the unconnected plug in the pic. im assuming that needs to connect to the ecu somewhere?

 

 

Attachments:
DSCI0192a.jpg
DSCI0192a.jpg [ 57.91 KiB | Viewed 12 times ]
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Apr 14, 2006 9:48 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 53

Posts: 5587

Joined: 14th Jan 2005

Gallery: 10 images

Ride: 96 XH/97 EL

Location: South Coast
NSW, Australia

The cutout box has the below connections:

-Earth
-Lockoffs (1 connection only)
-fuel select switch
-tacho or coil connection.

The only other box I can think off with an LED is the LPG computer.
It has more connections, and may have a plug hanging off for diagnostic purposes.

I can't really make out from the pic which it is.

 

_________________

96 XH Longreach 'S': LPG, Alarm, 3.23:1 LSD, Cruise, Trip Comp, ABS, Power Windows, Mid Series Dome Lt, Climate Ctrl
97 EL Futura S/W: LPG, Alarm, LED int Lts, Trip Comp, F/Lane Dome Lt, Climate Ctrl, T5 Conversion

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Apr 17, 2006 12:46 am 
Tyre Shredder
Offline

Age: 29

Posts: 389

Joined: 12th Sep 2005

Ride: R32 Rb25

Location: Melbourne
VIC, Australia

im havin a similar problem on mine.. 5ltr

when i drive "normaly" shes fine..

when i start driving hard, then pop her into N or stop at the lights.. she stalls.. iv adjusted the mixture.. was fine for a bit then i dunno..

takin her to the lpg machanic on tues.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:19 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names