Fordmods Logo

map sensor ok still idling problems. help? 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: map sensor ok still idling problems. help?
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:55 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 2198

Joined: 8th Nov 2004

Ride: EL Ghia - XF Ego 302 Clevo

Location: Shit Creek
WA, Australia

ef fairmont wont idle anymore all of a sudden, keeps cutting out, thought it might be the map sensor but isnt, hoses look fine. any other diagnoses out there? was driving fine then all of a sudden just lost all power really. any help much appreciated

 

_________________

Team EGO

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Aug 13, 2007 7:06 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 607

Joined: 15th Dec 2004

Gallery: 23 images

Ride: GLXR 6

Location: Perth
WA, Australia

Leads?
Plugs?
Oxy Sensor?

Does it happen when its warmed up, or cold only?

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Aug 13, 2007 7:22 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 1175

Joined: 23rd Mar 2005

Gallery: 6 images

Ride: 1994 ED Fairmont

Location: Brisbane
QLD, Australia

Coil packs.

 

_________________

1994 ED Fairmont Champaign Gold - AU Series II Intech 4.0L - EL EFI - Thermo Fans - 4.11 LSD - Pacemaker 4480 Into Custom 3" Exhaust - Shift Kit
In Progress: EL 4 Speed Auto- 3000 STALL - To be fitted
EF Tickford Race Spec Head Port- In the shop
Custom SureCam - Chiptorque

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 11:55 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names