Fordmods Logo

misfire at speed 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: misfire at speed
Posted: Sun Sep 18, 2011 10:01 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 33

Posts: 18

Joined: 15th Dec 2010

Ride: 94 ef falcon gli wagon

Location: langwarrin
VIC, Australia

G'day,
my mate has a EF that has what i believe to be a misfire at around the 100kmh range. the reason i think its a misfire is because it a vibration that comes through the steering wheel (and whole car at times) but comes and goes which to me eliminates wheel balance ect?

it does have an eratic idle and we have had dramas with the crankshaft position sensor in the past (turned out to just be dirty).
so anyway i cleaned the old one...no different...put a new one on...no different. it has new good quality leads and plugs late last year so should be good.

i have another coil i could throw on as im thinking maybe it looses two cylinders but highly doubt it as it wont idle properly either.

anyway thanks allot

regards jay
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 7:25 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names