Fordmods Logo

NEED HELP 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: NEED HELP
Posted: Sun Oct 02, 2005 4:25 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 54

Joined: 27th May 2005

Ride: el fairmont ghia

Location: Wagga Wagga
NSW, Australia

my mate swapped his engine over. he had a ef ford falcon gli auto and swapped with a ef fairmont ghia engine and computer. but the speedo doesn't work and the auto doesn't shift into fourth. and we can't work out why.

 

_________________

LIVE LIFE FLAT OUT AND SIDEWAYS

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Oct 02, 2005 4:40 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 1085

Joined: 6th Nov 2004

Ride: BF XR Turbo

Location: Castle Hill
NSW, Australia

did you swap the loom aswell? if you didnt there is probably some connections missing that were in a high series loom and not in a low series? just a thought, might be wrong... did the gli motor die of something??

 

_________________

BF XR6T 6spd Auto. 60lb injectors, Hybrid Cooler, Custom Piping, Custom Surge Tank, Actuator.

12.3 @ 114

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Oct 02, 2005 5:41 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 3277

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 36 images

Ride: Ronald Mcdonald Mobile

Location: Sydney
NSW, Australia

it shouyld be working all cool if u used all the original accessories from the gli

 

_________________

Gooooone - Eb2 Coon - 143RWKW
Now - Mazda MX5 with HKS Supercharger 190RWKW
Crescent Motorsport Liverpool - 9600 6229

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Oct 02, 2005 6:55 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 2517

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: LS3 VF

Location: Bunbury
WA, Australia

culd be complete coincidance and the speedo transducer may have died. or be unplugged..
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Oct 03, 2005 8:54 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 54

Joined: 27th May 2005

Ride: el fairmont ghia

Location: Wagga Wagga
NSW, Australia

yeah we cracked the head and worpped the motor. The motor had a hard life. we used the same harness, etc. just very wierd how it doen't it. The engine runs fine. Got it for $1500 with only 77,000 KM Tickford 6.

 

_________________

LIVE LIFE FLAT OUT AND SIDEWAYS

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:21 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names