Fordmods Logo

remote smartlock not working 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: remote smartlock not working
Posted: Wed May 21, 2008 2:44 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 298

Joined: 23rd Nov 2007

Gallery: 5 images

Ride: 03 BA

Location: st marys
NSW, Australia

ok all i got around to getting a battery for my remote ,the red lite comes on but doors an boot do nothing is there a way to reprograme an if there is how plse
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed May 21, 2008 2:51 pm 
SA Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 1870

Joined: 14th Apr 2006

Ride: 1993 EBll xr6, 2003 ba xt

Power: 150 rwkw

Location: Whyalla
SA, Australia

if you still have the owner book the one in the glove box it should be in their some where

 

_________________

Owning 1 of 84,847 ebII.
2x clarion subs 1200w, 1x clarion amp 400w, pioneer headunit, 16x8 roh reflex.
Clear side, front indicators, White dials, trip computer, boot spoiler, K & N air filter.
35% tint, paint code (z) stark white, 3" crome nudge bar, Xh snorkle

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed May 21, 2008 3:02 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 298

Joined: 23rd Nov 2007

Gallery: 5 images

Ride: 03 BA

Location: st marys
NSW, Australia

haha too easy thanks mate all done
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 2:29 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names