Fordmods Logo

speedo is out 10 km 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: speedo is out 10 km
Posted: Sun May 23, 2010 11:13 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 29

Posts: 14

Joined: 4th Feb 2006

Ride: ef falcon

Location: melbourne
VIC, Australia

hey guys i recently put a fairmont ghia speedo in my ef gli its got a ef xr6 manual in it and 345 diff ratio the standard speedo used to show 100 kmh when the revs where at 2000 rpm in 5th now with the new speedo at 2000rpm the speedo says im doing 90kmh does anyone no how i can fix this or re calibrate it? cheers
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: speedo is out 10 km
Posted: Mon May 24, 2010 9:05 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 45

Posts: 444

Joined: 12th Apr 2010

Ride: 2006 BF XR8 Boss 260

Location: Auckland
New Zealand

glendogg wrote:
hey guys i recently put a fairmont ghia speedo in my ef gli its got a ef xr6 manual in it and 345 diff ratio the standard speedo used to show 100 kmh when the revs where at 2000 rpm in 5th now with the new speedo at 2000rpm the speedo says im doing 90kmh does anyone no how i can fix this or re calibrate it? cheers

I bet you bumped one of the needles when swapping, just move it back/forward to the correct position.

 

_________________

Current...
XY Faker Project...
EL XR6 Work Hack...

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 30 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 12:37 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names