Fordmods Logo

this ever happen to anyone else 

 

Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:02 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 5051

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Kia Rio - 1.4L Auto

Power: 238 rwkw

Location: Westside
VIC, Australia

Why did you set the gap on the plug. They are preset for 1.1mm

You didnt modify the gap setting did you?

Otherwise, the plugs could be the only things changed that will cause a problem. You did do them up tight enough? Didn't bump any connectors when you were fixing your other issues? Didnt feel the need to adjust the timing and get it wrong at all?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:07 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 40

Posts: 75

Joined: 11th Nov 2004

Ride: EL Futura

Location: Melbourne
VIC, Australia

any chance an ignition lead isn't on properly or is damaged, is the engine missing?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:14 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 61

Posts: 437

Joined: 11th Nov 2004

Ride: EL GHIA

Location: adelaide
SA, Australia

arm79 wrote:
Why did you set the gap on the plug. They are preset for 1.1mm

You didnt modify the gap setting did you?

Otherwise, the plugs could be the only things changed that will cause a problem. You did do them up tight enough? Didn't bump any connectors when you were fixing your other issues? Didnt feel the need to adjust the timing and get it wrong at all?


i didnt reset the gap - i just checked them all to ensure they were set at 1.1mm

no i have not adjusted timing & have checked all connectors / leads

i might put my old plugs back in to see if they make any difference - they were zgr6b's as well and only about 15k's old anyway and looked fine
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:15 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 61

Posts: 437

Joined: 11th Nov 2004

Ride: EL GHIA

Location: adelaide
SA, Australia

kodak wrote:
any chance an ignition lead isn't on properly or is damaged, is the engine missing?


no
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:33 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 70

Posts: 1337

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: Hilux 4x4 now

Location: South Windsor
NSW, Australia

Fill the tank and do a manual check.

 

_________________

Stercus accidit

In the 60's people took acid to make the world weird.
Now the world is weird and people take Prozac to make it normal...

Ken

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 1:39 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names