Fordmods Logo

****URGENT******smartlock not working 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: ****URGENT******smartlock not working
Posted: Sat May 28, 2005 4:29 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 327

Joined: 6th Nov 2004

Ride: EL XR6

Location: Sydney
NSW, Australia

I finished putting the electric ariel in my car and the smart lock is not working at all. I cannot even use the Keypads for the remote. The smart lock is not flashing at all on the dash.

I have dusconnected the battery and I will out it on soon....does any body have any ideas

The car is an EL 98 model
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat May 28, 2005 4:33 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 1052

Joined: 12th Nov 2004

Ride: NC II Fairlane

Location: Newcastle
NSW, Australia

id say u disconnected something and didnt put it back on

shrug shoulders otherwise :?

 

_________________

"Looking at cleavage is like looking at the sun. You don't stare at it. It's too risky. You get a sense of it and then you look away."

Now with el thermos fitted.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat May 28, 2005 4:47 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 327

Joined: 6th Nov 2004

Ride: EL XR6

Location: Sydney
NSW, Australia

I found it guys the car is running again, it seems I blew a fuse. The one that is in the top right hand corner the 10amp one
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 12:21 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names