Fordmods Logo

Xg ute wont start when driven and warm.. 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Xg ute wont start when driven and warm..
Posted: Mon Aug 19, 2013 11:54 pm 
Smokin em up
Offline

Posts: 243

Joined: 28th May 2008

Location: willawarin
NSW, Australia

Just got an xg of a mate.it s**t itself on him last week so he towed it home put in a new coil and it started bit since then when you drive it and it gets up to temp,once parked amd left for a while eg to go shopping etc,it womt start until its cold again....
Any ideas? Im thinking ignition module?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Xg ute wont start when driven and warm..
Posted: Tue Aug 20, 2013 10:12 am 
Tyre Shredder
Offline

Posts: 376

Joined: 5th Feb 2009

Ride: Ford Falcon XG

Location: Bendigo
VIC, Australia

Gday Mate,
I had this problem on my XG and yes it turned out to be the ignition module. I was told it may be a hairline crack in the circuitry, which opens up from engine heat. I would replace it and see how you go.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 12:54 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names