Fordmods Logo

Au head unit problems 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Au head unit problems
Posted: Sat Mar 01, 2008 1:11 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 29

Posts: 181

Joined: 19th Apr 2006

Ride: Au XR6 VCT

Location: Lismore
NSW, Australia

just wondering if anyone could give me the wirring colours for a Au1 puttinf in a single din kenwood head unit and just need to match the wires from the new loom.

 

_________________

Go the mighty blue oval!!!!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Mar 03, 2008 8:51 am 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Posts: 388

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 9 images

Location: Melb
VIC, Australia

Im no help sorry. I just got one of the adapter plugs which made life easy! :)
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:18 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 37

Posts: 79

Joined: 5th Nov 2004

Ride: BA Mk II Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

Just bringing this one up again.

I'm in the process of a similar job this weekend and am requiring wiring help.

I've found the earth (black wire) and the accessories wire. I can't find my main power cable though (constant power).

 

_________________

Too many Fords and too much cash "invested" over the years.

New Project: Daily Cruiser, BA Mk 2 Fairmont, Pedders Sports Rider, 18's, black out tint, headers, CAI, underdrives, tuned, 242rwhp and counting.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 5:41 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names