Fordmods Logo

AU II Cd Prob. 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: AU II Cd Prob.
Posted: Thu Apr 19, 2007 4:35 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 3

Joined: 18th Apr 2007

Location: Sydney
NSW, Australia

Hey guys,
Have recently purchased a series 2 AU futura with a cd and tape deck standard unit in it.
Am really happy with the overall sound but the cd unit is not working, when I put a CD in the system (burnt or original), it accepts the disc fine, tries to read it and then approx 10secs later it spits it back out at me, am I doing something wrong? or is it a dud unit, if so is a repair a viable option as I want to keep the car standard.
Thanx for your time guy's I look forward to hearing from you.
Phase4 :D

 

_________________

If you can catch it you can have it

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Apr 19, 2007 4:49 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 53

Posts: 487

Joined: 8th Apr 2006

Ride: ba xls ute

Location: tweed heads
NSW, Australia

we have got the same problem with ours and i know sombody that has it aswell
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Apr 19, 2007 6:33 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 3

Joined: 18th Apr 2007

Location: Sydney
NSW, Australia

Thanx for the reply,
Sounds like a standard prob. Will talk to the guys at sinclair ford out here in penrith and if I get any help will pass it on to you, and post to forum.
Thanx again

 

_________________

If you can catch it you can have it

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:14 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names