Fordmods Logo

BA AUX Wiring Problems 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: BA AUX Wiring Problems
Posted: Mon Dec 21, 2009 6:55 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 42

Posts: 1

Joined: 22nd Jul 2006

Ride: 2004 BA xr6t

Location: Brisbane
QLD, Australia

Hi Guys
Once again playing with the car tonight, trying to connect my Nokia CK-7W Bluetooth car kit to my BA XR6T.
I have the Genuine ford Boosted AUX kit installed with the extra piggy back harness (for mobile phone connection)

Here is where my problem starts, as I was trying to remove the Boosted AUX harness 3 wires pulled out of the connector (boosted kit end)
So I have been left with the black bridged wire still connected and 3 wires in my hand (Black,white and red)

So know I have 2 problems, First Which colour wires go where in the connector (the connector that is on the kit end with small 5 pins) but is a 6 pin connector housing)

Also does anyone have a picture or know which wires go where for the CK-7W Nokia car kit ?

Cheers
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 4:38 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names